Teollisuusnostureiden tarkastukset koko Suomen alueella

TestPower Oy toteuttaa teollisuusnostureiden tarkastukset kaikkialla Suomessa. Nostolaitetarkastukset takaavat laitteiston turvallisuuden ja käyttömukavuuden sekä pidentävät niiden elinkaarta. TestPower Oy on erikoistunut lakisääteisiin teollisuusnosturi- ja nostoapuvälineiden tarkastuksiin. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Teollisuusnosturien huollot ja korjaukset kaikkiin nosturimerkkeihin!

TestPower Oy suorittaa teollisuusnosturien huollot, korjaukset ja lakisääteiset määräaikaistarkastukset kaikkiin nosturimerkkeihin. Lakisääteisten tarkastusten lisäksi palveluihimme kuuluvat erilaiset korjaustyöt ja ennakkohuollot.

Tehdessäsi kanssamme sopimuksen nostolaitteiden tarkastuksesta, huolehdimme puolestasi säännöllisistä tarkastuksista luotettavasti ja joustavasti.


Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lakisääteiset määräaikaistarkastukset

Valtioneuvoston asetuksen (VNa 403/2008) mukaan teollisuusnostureille on tehtävä määräajoin tarkastuksia laitteen turvallisuuden takaamiseksi. Teollisuusnosturien pakolliset määräaikaistarkastukset on tehtävä vuosittain. TestPower Oy on näiden lakisääteisten tarkastusten vahva ammattilainen, jonka monen vuoden kokemus takaa korkealaatuiset palvelut ja laadukkaan työnjäljen. Sertifioidut tarkastajamme pystyvät tekemään teollisuusnostureille VNa 403/2008:n mukaiset tarkastukset ja laadukkaat huollot.


TestPower Oy suorittaa mm. seuraavat teollisuusnosturien tarkastukset:

  • määräaikaistarkastus (1 vuoden välein tehtävä)
  • koekäyttö (4 vuoden välein tehtävä)
  • perusteellinen määräaikaistarkastus (10 vuoden välein tehtävä)
  • käyttöönottotarkastus (uuden tai pitkään käyttämättä olleen nosturin käyttöönotossa)
  • korjaustyöt ja ennakkohuollot.

Ammattilaisen tekemillä tarkastuksilla taataan laitteiston käytön turvallisuus ja mukavuus. Tarkastuksilla ja huolloilla pidennetään myös nosturien käyttöikää ja näin ollen tuottavuutta. 

Mitä tarkastukset pitävät sisällään?

ABUS-teollisuusnosturit kauttamme!

TestPower Oy on ABUS Cranes Partners Pirkanmaan edustaja. Meidän kauttamme saat ABUS-teollisuusnosturit asennettuna sekä niiden varaosat ja huollot.

ABUS-teollisuusnosturien valikoimaan kuuluvat laadukkaat siltanosturit, kevytnosturijärjestelmät, nostovaunut, kääntöpuominosturit ja ketjunostimet. 

Työvälineet on pidettävä turvallisina koko niiden käyttöiän ajan säännöllisellä tarkastuksella ja kunnossapidolla!

Lue lisää yrityksestämme