RT- ja ultraäänitarkastukset osaavasti kaikkialle Suomeen

TestPower Oy toteuttaa ammattitaitoiset RT- ja ultraäänitarkastukset Tampereelta käsin koko Suomen alueella. Kokeneet työntekijämme palvelevat joustavasti ja asiakaslähtöisesti!

Yhteystiedot

Radiografinen tarkastus (RT)

Radiografinen tarkastus on menetelmä rakenteiden sisäisten virheiden etsintään. Radiografisessa tarkastuksessa käytetty läpivalaisutekniikka paljastaa rakenteista niin pintavirheet kuin rakenteiden sisäisetkin viat. 

Suoritamme tarkastuksia aina isoista painelaitteista, teräsrakenteista ja putkistoista hitsauskokeisiin. Suunnittelemme tarkastusajankohdat joustavasti tuotantonne mukaan.

Henkilökuntamme on koulutettu ja sertifioitu EN ISO 9712 -vaatimusten mukaisesti. Röntgentarkastuksissa käytössämme on Xylon Smart 225KV -laitteisto. Kyseisellä laitteella pääsemme tarkastamaan jopa 30 mm vahvuisia tuotteita.

Ultraäänitarkastus

TestPower Oy tekee ultraäänitarkastukset ainoana toimijana Suomessa. Menetelmää käytetään sisäisten virheiden etsintään. Ultraäänitarkastuksessa kyetään havaitsemaan tarkasti esimerkiksi säröt ja liitosviat, jotka heijastavat hyvin ääntä. Menetelmä soveltuu vähintään 8 mm paksuille materiaaleille.

Edut röntgentarkastukseen verrattuna:

  • ei säteilyvaara

  • ei tarvitse jatkuvaa sähköä

  • luoksepäästävyys.

Muut palvelumme

NDT-tarkastukset

NDT-alan ammattilaisena TestPower Oy osaa suositella tarvittavat tarkastusmenetelmät asiakaskohtaisesti tarpeidenne ja toiveidenne mukaan. Rakenteiden sisäisten vikojen havaitsemiseen tarkoitettujen menetelmien lisäksi teemme myös monipuoliset pintatarkastukset. Osaava henkilökuntamme tekee niin visuaaliset tarkastukset kuin magneettijauhe- ja tunkeumanestetarkastuksetkin. Olemme standardoitu toimija, jolla on vankka tietotaito ja pitkä kokemus alalta. 

NDT-palveluiden lisäksi teemme myös nostolaitetarkastukset. Nostolaitteiden toimintavarmuus taataan perusteellisella kunnonmäärityksellä.


Lue lisää pintatarkastuksista ja nostolaitetarkastuksista

Ota yhteyttä

Palvelemme hitsaavan ja metalliteollisuuden toimijoita, asunto-osakeyhtiöitä ja tehdaskomplekseja Tampereelta käsin koko Suomen alueella. Älä epäröi ottaa yhteyttä, kun tarvitset luotettavaa NDT-tarkastuspalvelua!