Pintatarkastukset ammattilaisen tekemänä koko Suomen alueella

TestPower Oy on pintatarkastusten kokenut ammattilainen. Yrityksemme on tarjonnut erilaisia NDT-palveluita vuodesta 2010 lähtien. Teemme laadukkaat pintatarkastukset Tampereella ja koko Suomen alueella. 

Yhteystiedot

Pintatarkastukset luotettavan tahon toteuttamana

TestPower Oy tekee erilaiset pintatarkastukset useamman vuoden kokemuksella. Toimintaamme ohjaa ensisijaisesti asiakaslähtöisyys – tehtävät työt räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Tampereella sijaitseva yrityksemme toteuttaa pintatarkastukset kaikkialla Suomessa. 

Monipuoliset palvelumme kattavat laajasti erilaiset pintatarkastustekniikat. Teemme niin visuaaliset, kuin magneettijauhe- ja tunkeumanestetarkastuksetkin. Tehtävät tarkastukset riippuvat materiaalista ja toivotusta lopputuloksesta. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tunkeumanestetarkastus

Tunkeumanestetarkastuksessa etsitään mahdollisia pintavirheitä. Menetelmässä tarkastettavalle pinnalle suihkutettava neste pestään vaikutusajan jälkeen pois, jonka jälkeen pinnalle seuraavaksi suihkutettava kehite paljastaa pintaviat, joihin tunkeumaneste on jäänyt. Asiakkaidemme kohteita ovat pääsääntöisesti alumiini- ja rosterituotteet sekä putkistot. Kaikki käyttämämme tarkastusnesteet ovat EN-hyväksyttyjä.

Magneettijauhetarkastus

Magneettijauhetarkastus on yleisin käytetty tarkastusmenetelmä pintavirheiden löytämiseen. Se on yksinkertainen ja edullinen tapa ferriittisten materiaalien pintavirheiden tarkistamiseen. 

TestPower Oy tekee niin värilliset kuin fluorisoivatkin magneettijauhetarkastukset ammattitaidolla. 


Yleisimpiä tarkastuskohteita ovat painelaitteet, koneenelimet ja teräsrakenteet.

Visuaalinen tarkastus 

Visuaalinen tarkastusmenetelmä on oleellinen osa pintavirheiden tarkastusprosessia. Visuaalisessa tarkastuksessa voidaan havaita silmämääräisesti näkyvät pintaviat ennen muiden menetelmien käyttöönottoa. Näin voidaan säästää asiakkaan aikaa sekä rahaa, kun pätevät työntekijämme kykenevät tunnistamaan pintaviat jo silmämääräisellä tarkastuksella. 

Muita palvelujamme

TestPower Oy:n palveluihin kuuluvat pintavikojen havaitsemiseen tarkoitettujen tarkastusten lisäksi myös rakenteen sisälle menevät tarkastusmenetelmät. Teemme RT- ja ultraäänitarkastukset useamman vuoden kokemuksella. Yrityksemme tekee myös nostolaitetarkastukset, joilla varmistat laitteiston turvallisuuden ja pitkän käyttöiän. TestPower tarjoaa erilaiset NDT-palvelut ja tarkastukset Tampereelta käsin kaikkialle Suomeen!