NDT-tarkastukset kattavasti koko Suomen alueelle 

TestPower Oy tarjoaa luotettavat NDT-tarkastukset painelaitteille, teräsrakenteille ja vaativille kohteille. Palvelemme Tampereelta käsin koko Suomen alueella. 

Yhteystiedot

NDT-tarkastuspalvelut monipuolisesti

TestPower Oy tarjoaa monipuoliset NDT-tarkastuspalvelut tarpeisiisi. Säännöllisillä tarkastuksilla varmistetaan laitteiden ja rakenteiden turvallisuus sekä pitkä käyttöikä. Laaja-alainen ammattitaitomme takaa tarkastuspalveluiden sujuvuuden ja luotettavuuden. 


NDT-tarkastus, eli rikkomaton aineenkoetus, sisältää erilaisia tarkastusmenetelmiä, joita käytetään mm. metallirakenteiden, valujen ja hitsien tarkastamiseen (pääsääntöisesti painelaitteet ja vaativat rakenteet). NDT-menetelmillä havaitaan halkeamia, säröjä, huokosia, sulkeumia ja muita hitsausvirheitä hitsisaumoista ja materiaaleista. Suoritamme toteutettavat työt joustavasti sovittua aikataulua noudattaen. Rikkomaton aineenkoetus on standardoitua toimintaa, jossa TestPower Oy:llä on laaja-alainen osaaminen. NDT-tarkastukset suorittavat henkilöt on pätevöity SFS EN ISO 9712 -standardin mukaan.

Pintatarkastukset ovat NDT-menetelmiä, joilla pyritään havaitsemaan pintaviat, kuten halkeamat, säröt ja hitsausvirheet. TestPower Oy:n tekemät pintatarkastusmenetelmät ovat silmämääräinen-, magneettijauhe- ja tunkeumanestetarkastus. Pintatarkastusmenetelmät ovat usein kustannustehokkaita ja tarkkoja keinoja havaita materiaalien viat ja poikkeumat. Lue lisää pintatarkastusmenetelmistä täältä.

Pintatarkastuksien lisäksi TestPower Oy tekee RT- ja ultraäänitarkastukset. Näillä menetelmillä havaitaan rakenteiden sisältä löytyvät viat ja puutteet. RT- eli radiografisessa tarkastuksessa rakenne läpivalaistaan. Ultraäänitarkastuksessa viat havaitaan äänen heijastumisen perusteella. Lue lisää RT- ja ultraäänitarkastuksista täältä.

Palvelemme ammattitaidolla 

Lomakkeen kuvake

Henkilökuntamme pitkä ja monipuolinen työkokemus 

Henkilökunnallamme on pitkä ja monipuolinen työkokemus, mikä takaa laadukkaan työnjäljen. Voit siis luottaa osaavaan työskentelyymme. 

luotettavuutta kuvastava kuvake

Luotettavuus

Olemme ammattitaitoinen ja luotettava toimija. Työskentelemme aina sovitussa aikataulussa sopimuksia noudattaen.

Henkilökuvakkeita

Joustavuus 

Pienenä yrityksenä pystymme työskentelemään joustavasti ja asiakaslähtöisesti. Kuuntelemme tarpeitasi ja toiveitasi tarkasti. 

Referenssit 

Yrityksemme perustamisesta lähtien olemme työskennelleet hitsaavan ja metalliteollisuuden toimijoille, tehdaskomplekseille, lämpö- voimalaitoksille, asunto-osakeyhtiöille sekä suurilla rakennustyömailla kuten REDI, Tripla ja Tampereen kansi ja Areena. Asiakkaitamme ovat olleet mm. Teräselementti Oy, Eurotank Oy, Caverion Oyj, HTT High Tech Technology, Elematic Oyj, Laatukattila Oy.

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme. Toimimme Tampereelta käsin kattavasti koko Suomen alueella. 

Lue lisää yrityksestämme